Om 2017-03-08T14:18:05+00:00

Hvem er Grumsen IT?

Historie

Grumsen IT har mange års erfaring når det kommer til løsninger indenfor IT. Vi vil kunne lave komplekse løsninger til private og virksomheder – løsninger som fuldender dit behov.

Vi har tidligere arbejdet hos en Apple Premium Reseller i over 5 år. I de første par år vejledte og rådgav vi kunder inden for Apple produkter. Tiden hos denne reseller har givet os al den viden om Apple som du har brug for.

Da det er vores spidskompetence kan vi få alle dine Apple produkter til at arbejde sammen. Nogle af de ting vi kan klare for dig er:

  • Fejlsøgning
  • Opsætning

Det kan være svært at opsætte Apples produkter korrekt og vi tilbyder derfor denne service til private og til virksomheder.

Du behøver ikke tage vores ord for det – Når det kommer til Apple har vi følgende certificeringer:

  • Apple Certified Support Professional 10.6
  • Apple Certified Support Professional 10.7
  • Apple Certified Support Professional 10.8
  • Apple Certified Macintosh Technician 

Vi skaber din visuelle identitet

Alt foregår online i dag – og det betyder at man mister kunder, hvis ens visuelle identitet ikke er i orden. Dette kan vi hos Grumsen IT hjælpe dig med.

Vi er eksperter indenfor CMS-systemet WordPress og kan levere flotte hjemmesider til dig. Vi benytter os af en skabelon som vi kan tilpasse til dine behov. På denne måde får i en velovervejet og grafisk flot hjemmesider, som rammer din målgruppe.

WordPress er verdens førende open-source, og giver dig mange flere funktioner og muligheder for tilpasning end andre CMS-systemer ville gøre. Når det kommer til hjemmesider kan vi:

  • Installere WordPress for dig
  • Udvikle en hjemmeside fra bunden

Når vi skal skabe din visuelle identitet vil du kunne se hvordan din virksomhed udvikler sig og fanger interesse hos flere end før.

 

En solid samarbejdspartner

Vi ved hvor frustrerende det er når ens IT ikke virker som det skal. Derfor lægger vi stor vægt på at være en solid samarbejdspartner, som har dig i fokus.

Alle deadlines og aftaler vil altid blive overholdt hos os. Oplever vi problemer vil du blive informeret som den første.

Inden vi indleder et samarbejde sørger vi altid for at forstå dine behov 100%. Vi tilbyder løbende vejledning, support og rådgivning, så du altid får den bedste løsning.

Hvem er Grumsen IT?

Grumsen IT blev grundlagt i september 2015 af en passioneret IT-elsker, Jakob Grumsen. Skulle du få brug for en ny hjemmeside, eller har du en god idé til en app? Så tager vi gerne ud til dig og snakker om hvordan det kan løses samt kommer med forslag til din idé.

Jakob har mange års erfaring indenfor IT og har tidligere arbejdet som daglig leder på et autoriseret Apple værksted.

Se LinkedIn profil >

grumsen-it-visitkort

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Er du interesseret i at høre mere om hvordan en app eller en hjemmeside kan hjælpe din virksomhed? Så er du altid velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Du kan også tage et kig på vores referencer for at se hvad vi tidligere har arbejdet med. Du kan kontakte os på telefon 93 93 95 95 eller på mail kontakt@grumsenit.dk.